جاذبه های گردشگری
حمام تاریخی بویین میاندشت

حمام تاریخی بویین میاندشت در محله میاندشت قرار دارد. حمام از معماری خاصی پیروی می‌کند. بنایی که مشخصات معماری دوره صفویه را در خود دارد و بدنه اصلی خوشبختانه کاملا دست نخورده باقی مانده است.

مساحت تقریبی بخش تاریخی حمام ۶۰ متر می باشد. طاق ها به شکلی خارق العاده ای دقیق و استادانه ساخته شده اند. خزینه حمام ۸۰ سانتی متر از سطح سکو و دو متر از سطح زمین پایین تر است. آب حمام از قنات نهر شاهی تأمین می شده و توسط سوخت گیاهی و جانوری گرم می گردیده است.

گفتنی است این حمام مخصوص عموم مردم با نوبت های مردانه و زنانه بود. در زمان استیلای نظام خانی، خان حمام مخصوص خود را داشت که با وجود امکان استفاده در برخی مواقع، مردم رغبتی به استفاده از آن نداشتند. در حال حاضر نمایشگاه های فرش و صنایه دستی شهر در این حمام تاریخی برپا می شود.

امام زادگان ابراهیم و احمد بویین میاندشت

آستان امامزادگان احمد و ابراهیم (علیهما السلام)، در ۱۵۰ کیلومتری استان اصفهان ـ بویین میاندشت واقع شده است. زیر بنای بنای بقعه به حدود ۴۰۰ متر می رسد. این ساختمان در قدیم بنایی با مصالح خشت و گل و گنبدی آجری و ۱۲ ضلعی داشته که در سال ۱۳۷۰ با همت هیئت امناء امامزاده و خیرین اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان فریدن تخریب و بنای فعلی نوسازی شده است. گنبدی به ارتفاع ۱۱ متر به صورت دو جداره روی آن با مصالح آهن و آجر قرار گرفته است.

دستکند تاریخی بویین میاندشت

این دستکنده ها به دلیل سرمای زیاد و امنیت مالی و جانی برای جلوگیری از هجوم  اقوام دیگر حفر و ایجاد گردیده است که حدودا بیش از ۳۵۰۰ متر مربع در ضلع غربی شهر بویین میاندشت با ارتفاع ۶ الی ۲۲ متر زیرزمین کنده و ایجاد شده است. قدمت این دستکند ها به بالای ۷۰۰ سال برآورد شده است.

بقعه شیخ مهزیار

گنبد قدیمی این مزار که تاریخ ساخت آن به عهد صفویه می رسد خراب شده و تنها پایه هایی از آن و آجرهایش بجای مانده است. این مکان در زمان صفویه بنا به نظر اهالی، دارالمومنین گفته می شده و از اطراف و شهرهای دور و نزدیک برای کسب علم به این مکان مراجعه می نموده اند.